Header Ads

Header ADS

Familie van bruid omgekomen bij schipbreuk waarschuwt tegen rijden onder invloed

De moeder van de bruid was net aan het relaxen met schone kleren en een glas wijn op het balkon van haar kortetermijnverhuur toen het geluid van sirenes de eerste indruk wekte dat de huwelijksnacht van haar dochter verkeerd was verlopen.

Binnen enkele minuten reed Lisa Miller met haar nieuwe schoonfamilie op de strandweg van South Carolina, waar volgens de autoriteiten een vrouw die onder invloed reed met twee keer de maximumsnelheid tegen de begeleidende golfkar botste, een gelukkig stel weg van hun sterretje afscheid nam van de receptie met uitzicht op de Atlantische kust.

Een dag die zacht was begonnen met vleeswaren en mimosa’s langs het strand, eindigde met urenlang in doodsangst buiten een ziekenhuis waar ze ten onrechte te horen kreeg dat haar dochter was meegenomen. Toen zei Lisa Miller dat ze hoorde dat de vader van de bruid het lichaam op de plaats van de crash had geïdentificeerd.

Samantha Miller, 34, stierf vrijdag in Folly Beach, South Carolina, terwijl ze nog steeds haar trouwjurk droeg. De bruidegom, Aric Hutchinson, herstelt van een hersenletsel en talrijke gebroken botten nadat de golfkar 100 meter (91 meter) werd gegooid. Ook twee andere inzittenden liepen min of meer ernstige verwondingen op.

De inwoner van Charlotte, North Carolina, werd herinnerd als een positief persoon die voor iedereen in haar aanwezigheid probeerde te zorgen.

Het is een karakter waarvan zijn moeder zei dat het wordt gesymboliseerd door een van zijn laatste daden. Bij de receptie vroeg haar dochter de dj om een ​​verrassingsaankondiging te doen voor een dans met ‘de belangrijkste persoon in het leven van de bruid’. Moeder en dochter dansten al snel op “Just the Way You Are” van Bruno Mars.

“Sam wil niet dat dit ons leven verwoest”, zei Lisa Miller. “We weten het.”

Zij en haar dochter, Mandi Jenkins, dringen er nu bij chauffeurs op aan om te heroverwegen hoe een beslissing van een fractie van een seconde om dronken achter het stuur te kruipen, blijvende gevolgen kan hebben voor een ‘echte familie’ zoals die van hen. Ze stuurde dronken rittenzoekers naar apps als Uber of Lyft.

Jamie Komoroski, 25, is beschuldigd van roekeloze moord tijdens het besturen van een voertuig en drie keer rijden onder invloed met de dood of zwaar lichamelijk letsel tot gevolg. Ze vertelde de reagerende officier dat ze ongeveer een uur voor de crash een biertje en een drankje met tequila had gedronken, volgens een beëdigde verklaring verkregen door The Associated Press.

Ze weigerde volgens de beëdigde verklaring een nuchterheidstest af te leggen en de officier moest haar overeind helpen. De officier zei later dat hij een bevel had verkregen voor twee flesjes bloed nadat hij weigerde een ademmonster af te geven op het bureau.

“We hopen dat iemand dit ziet – misschien helpt het iemand die deze slechte beslissingen heeft genomen voordat ze stopten of die beslissing misschien nooit heeft genomen, aangezien echte mensen worden beïnvloed,” zei hij.

Het ongeval scheen een licht op de verkeersveiligheid in een gemeenschap die onlangs actie ondernam om snelheidsovertredingen te beteugelen. Inwoners van Folly Beach hebben in 2018 met succes het South Carolina Department of Transportation aangespoord om de snelheidslimiet te verlagen van vijf mijl per uur naar 25 mph.

Staatsvertegenwoordiger Spencer Wetmore, de toenmalige stadsbestuurder, zwoer dinsdag om te blijven vechten voor veiligere wegen na een “vreselijke tragedie” die volgens haar “mijn hart volledig brak”.

In de onmiddellijke nasleep van de tragedie zei Lisa Miller dat ze wilde vertrekken en nooit meer terug wilde naar de badplaats die bedoeld was als lanceerplatform voor het volgende hoofdstuk van haar dochter. Maar sindsdien is ze gesterkt door de steun van de omringende gemeenschap.

Mensen hebben de afgelopen nachten eten gebracht naar Lisa Miller en Jenkins. Een makelaar heeft ze in contact gebracht met een appartement aan zee waar ze volgende maand gratis willen verblijven.

Nu heeft Lisa Miller gezegd dat ze daarheen wil verhuizen en in de buurt wil zijn van ‘goedhartige, echt zorgzame mensen’. Beiden benadrukten dat ze Hutchinson, de bruidegom, bij zijn herstel wilden helpen.

“Als hij uit het ziekenhuis komt, is het nog niet voorbij. Hij zal veel fysieke en emotionele steun nodig hebben”, zei Jenkins. “En wij zullen er ook voor hem zijn.”

—-

James Pollard is lid van het Associated Press/Report for America Statehouse News Initiative. Report for America is een nationaal serviceprogramma zonder winstoogmerk dat verslaggevers in lokale redactiekamers plaatst om verslag uit te brengen over te weinig gerapporteerde kwesties.

HOW TO GET FREE PSN CODES PSN GIFT CARD GENERATOR 2023 YOUTUBE
PSN CODES 2023 PSN CODE GENERATOR FREE PSN GIFT CARDS APP
FREE PSN CODES JANUARY 2023 50 PLAYSTATION GIFT CARDS
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA
FREE PSN CODES JANUARY 2023 50 PLAYSTATION GIFT CARDS
FREE PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 NO HUMAN VERIFICATION IGN
EARN FREE PSN CODES IN 2023 IDLE EMPIRE
ZL 2 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE GIFT CARD
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN CARD US CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD JAN 2023 OFFGAMERS

No comments

Powered by Blogger.