Header Ads

Header ADS

Boxer Wilder gearresteerd op verdenking van het verbergen van een vuurwapen

Boxer Deontay Wilder werd gearresteerd door LAPD op verdenking van het dragen van een verborgen wapen nadat zijn Rolls-Royce was aangehouden en doorzocht door agenten

LOS ANGELES– Bokser Deontay Wilder is dinsdagochtend door de politie van Los Angeles gearresteerd op verdenking van het dragen van een verborgen wapen nadat zijn Rolls-Royce was aangehouden en doorzocht door agenten, aldus de autoriteiten.

Een verklaring van de politie van Los Angeles zegt dat de 37-jarige zwaargewicht jager rond 01.15 uur werd gearresteerd nadat zijn voertuig was gestopt bij een druk kruispunt in het hart van het Hollywood-district van de stad.

De Rolls-Royce van Wilder werd aan de kant gezet vanwege een geblokkeerde kentekenplaat en een te donkere raamtint, wat in sommige gevallen illegaal kan zijn, meldde de Los Angeles Times. Nadat de auto was gestopt, zeiden agenten dat ze marihuana roken, wat leidde tot een doorzoeking van het voertuig.

Agenten vonden een 9-millimeterpistool en een niet nader gespecificeerde hoeveelheid marihuana, meldde The Times.

De bokser leek later op Twitter naar de arrestatie te verwijzen en schreef: ‘Ik neem liever het zekere voor het onzekere. The End”, gevolgd door de biddende handen-emoji.

De voormalige zwaargewichtkampioen van de World Boxing Council werd vastgehouden in plaats van een obligatie van $ 35.000 en werd om 6.35 uur vrijgelaten. Er waren aanklachten in behandeling.

Een woordvoerder van Wilder was niet direct bereikbaar.

HOW TO GET FREE PSN CODES PSN GIFT CARD GENERATOR 2023 YOUTUBE
PSN CODES 2023 PSN CODE GENERATOR FREE PSN GIFT CARDS APP
FREE PSN CODES JANUARY 2023 50 PLAYSTATION GIFT CARDS
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA
FREE PSN CODES JANUARY 2023 50 PLAYSTATION GIFT CARDS
FREE PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 NO HUMAN VERIFICATION IGN
EARN FREE PSN CODES IN 2023 IDLE EMPIRE
ZL 2 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE GIFT CARD
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN CARD US CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD JAN 2023 OFFGAMERS

No comments

Powered by Blogger.