Header Ads

Header ADS

De zwangere vrouw van Jason Kelce brengt OB-GYN naar Eagles-Chiefs Super Bowl: 'Dit zou een Super Bowl Of Kelce kunnen zijn'

Super Bowl LVII zal de eerste broederlijke matchup tussen spelers in de geschiedenis van de competitie bevatten Philadelphia Eagles-centrum Jason Kelce neemt het op 2 februari op tegen jongere broer en Kansas City Chiefs-ster Travis Kelce. 12.

Maar een ander lid van de Kelce-familie zou een verrassende verschijning kunnen maken.

Jason Kelce onthulde deze week op de podcast “New Heights” dat zijn vrouw, Kylie, zwanger is van hun derde kind. Met haar uitgerekende datum zo dicht bij de aftrap, zal haar OB-GYN de reis naar maken Staatsboerderijstadion in Glendale, Arizona.

Jason Kelce van Philadelphia Eagles signeert een pop voor een fan na een NFL Divisional Round playoff-wedstrijd tegen de New York Giants op Lincoln Financial Field op 29 januari.  21 december 2023 in Philadelphia.

Jason Kelce van Philadelphia Eagles signeert een pop voor een fan na een NFL Divisional Round playoff-wedstrijd tegen de New York Giants op Lincoln Financial Field op 29 januari. 21 december 2023 in Philadelphia.
(Kevin Sabitus/Getty Images)

“Kylie brengt haar OB omdat ze 38 weken zwanger zal zijn tijdens de wedstrijd,” zei Jason Kelce.

TRAVIS EN JASON KELCE MAKEN EERSTE OPMERKINGEN OVER GEZICHT TOT ELKAAR IN SUPER BOWL

“Het zou een super bowl van Kelce kunnen zijn. Als ze een baby in het stadion heeft, staat het officieel in het script.”

Kelce opende ook over de zwangerschap van zijn vrouw tijdens een optreden in de radioshow ‘Angelo Cataldi & The Morning Team’ en zei dat ze al vroeg in de play-offs begon te vragen of haar dokter de klus kon klaren als de Eagles zich kwalificeerden voor de Super Bowl.

Jason Kelce van Philadelphia Eagles komt uit de tunnel voor de NFC Championship-wedstrijd tegen de San Francisco 49ers op Lincoln Financial Field op 29 januari.  29 februari 2023 in Philadelphia.

Jason Kelce van Philadelphia Eagles komt uit de tunnel voor de NFC Championship-wedstrijd tegen de San Francisco 49ers op Lincoln Financial Field op 29 januari. 29 februari 2023 in Philadelphia.
(Kevin Sabitus/Getty Images)

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

“[The doctor] en een andere persoon op kantoor besloot genereus om met mijn vrouw naar de Super Bowl te gaan om er zeker van te zijn dat als er iets zou gebeuren, ze toch klaar zouden staan ​​om haar te helpen. Nu kunnen ze geen geneeskunde beoefenen in Arizona. Dus we hebben mensen ter plaatse in Arizona voor het geval de baby besluit daarheen te komen.”

De Kelce Brothers zijn het eerste broers en zussen die het tegen elkaar opnemen in de superkom, maar ze zijn zeker boven de hype.

Philadelphia Eagles center Jason Kelce, center, en Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce, right, omhelzen elkaar tijdens een wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en Kansas City Chiefs op 16 oktober 3, 2021, op Lincoln Financial Field in Philadelphia.

Philadelphia Eagles center Jason Kelce, center, en Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce, right, omhelzen elkaar tijdens een wedstrijd tussen de Philadelphia Eagles en Kansas City Chiefs op 16 oktober 3, 2021, op Lincoln Financial Field in Philadelphia.
(Andy Lewis/Icon Sportswire via Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Het is twee dagen geleden en ik ben er al overheen”, zei Jason Kelce woensdag op de podcast. “Ik vind het helemaal niet leuk dat we het de Kelce Bowl noemen. Ik waardeer de steun, maar er zijn veel jongens bij betrokken. Er zijn grote organisaties bij betrokken. … We zullen gevraagd worden naar deze non -stop vanaf hier tot het einde van het spel, en ik ben er al overheen.

Travis Kelce weerspiegelt dit gevoel.

‘Ik waardeer het dat je het de Kelce Bowl noemt, maar laten we ons concentreren op de Chiefs-Eagles, man,’ zei Travis.

PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PLAYSTATION STORE GIFT CARD CODE GET FREE PSN CODES 2023
FREE PSN CODES 2023 GENERATOR GIFT CARD CORNER
PLAY STATION FREE PSN GIFT CARDS GENERATOR VERY SIMPLE
HOW CAN I GET A PLAYSTATION GIFT CARD FOR FREE QUORA
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN GIFT CARDS CODES CONTEST APPS ON GOOGLE PLAY
FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA

No comments

Powered by Blogger.