Header Ads

Header ADS

Twitter doodt grappige bots

Een van de meest populaire bots op Twitter is @MakeItAQuote, die meer dan 565.000 abonnees heeft. U kunt op elke tweet reageren en @MakeItAQuote taggen, en de bot zal reageren met de tekst van de tweet over een afbeelding heen, wat leuke resultaten oplevert. Maar nu is de pret misschien voorbij, aangezien Twitter een verandering aan het doorvoeren is die alle gratis bots effectief zou kunnen doden.

gewoon twitteren Aankondiging dat het vanaf volgende week “niet langer gratis toegang ondersteunt” tot zijn applicatie-programmeerinterface, de datamijn die bots zoals @MakeItAQuote moeten gebruiken om te antwoorden, naar tekst te zoeken en geautomatiseerde tweets te produceren.

Hoewel dit een goede stap lijkt in het aanpakken van irritante of spamachtige bots (en Twitter het broodnodige geld te verdienen), heeft het een buitengewoon ongelukkig neveneffect: het zal een aantal van de “goede” bots stoppen die er al lang deel van uitmaken. van het weefsel van Twitter.

Daniel, de 23-jarige student in Duitsland achter @MakeItAQuote, vertelde BuzzFeed News dat hij er nooit aan zou zijn begonnen als er een vergoeding was. “Het is een stap in de verkeerde richting, omdat het meeste gebruik van API’s veel waarde toevoegt aan het platform”, zei hij. “En het feit dat zelfs ik, die een van de grootste bots op het platform beheert, moet overwegen om het uit te schakelen, is zeer zorgwekkend. Er zijn veel geweldige en minder populaire bots. Ik denk niet dat een van hen kan blijvend zijn.”



FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODES 2021 NO GENERATOR SURVEY PROVED MY BASIS
DAILY PSN CODE GENERATOR NO HUMAN VERIFICATION 2022 NVI5Q APACHE
GET NOW PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 UPDATE NEW WORKING
REDEEM A PLAYSTATION STORE VOUCHER CODE
GET NOW PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 UPDATE NEW WORKING
GET FREE 30 PSN GIFT CARDS CODES PINTEREST
FREE PSN CODES LIST JANUARY 2023 5 WAYS TO GET MORE
CLAIM YOUR PSN CODE GENERATOR FOR FREE PS4 GIFT CARD PINTEREST
PDF FREE PSN GIFT CARD GENERATOR NO VERIFICATION NO SURVEY MEGAHCKSS

No comments

Powered by Blogger.