Header Ads

Header ADS

Voorbeschouwing transferdeadline: Arsenal achtervolgt Caicedo

De transferperiode van januari gaat zijn laatste uren in, met veel clubs en spelers die proberen een deal rond te krijgen voor de deadline van dinsdag van 2300 GMT / 1800 ET.

Sommige transfers zijn al getekend en afgerond voor de deadline, waarbij Newcastle de ondertekening van £ 40 miljoen van de spits van Everton aankondigde. Antonius Gordon Zondag, maar anderen, waaronder de achtervolging van Arsenal op de middenvelder van Brighton Moïs Caicedo staan ​​op het spel en gaan een race tegen de klok aan.

Deadline-dag is meestal de dag waarop goed geleide clubs achterover leunen en van een afstand kijken naar de weddenschappen en fouten van teams die hun planning en werving tot het laatste moment hebben uitgesteld. Maar er zijn nog genoeg deals te sluiten voordat het venster sluit, dus wie staat er in het middelpunt van de actie?

– Stream op ESPN+: LaLiga, Bundesliga, meer (VS)

Zaken die gedaan kunnen worden

Arsenal’s verhuizing naar Caicedo zal waarschijnlijk de grootste deal zijn voor de deadline als de Gunners Brighton kunnen overtuigen om de Ecuadoriaanse internationale middenvelder te laten gaan. Bronnen hebben ESPN verteld dat de Gunners vrijdag een bod van £ 60 miljoen hebben afgewezen, meldt nu dat een tweede bod van £ 70 miljoen op de 21-jarige ook is afgewezen. Brighton-manager Roberto De Zerbi leek de deur open te laten voor Caicedo om te vertrekken en zei: ‘we zijn klaar om verder te gaan zonder hem’ nadat zijn ploeg zondag houder Liverpool uit de FA Cup had uitgeschakeld zonder de middenvelder.

Tottenham’s potentiële transfer van € 45 miljoen voor de rechtsback van Sporting CP Pedro Porro lijkt te zijn vertrokken met de twee clubs die het niet eens zijn over de voorwaarden van een deal, maar met de speler die graag naar de Premier League wil. Al zou dat nog kunnen gebeuren met de onderhandelingen tussen nu en dinsdagavond.

Leeds probeert Juventus-middenvelder uit te lenen Weston McKennie, met de twee clubs in gesprek. Clubbronnen vertelden ESPN dat, hoewel Leeds-manager Jesse Marsch vorige week een grote bewonderaar was van de Amerikaanse international, de financiële kosten van een deal het hoogst onwaarschijnlijk maakten dat de speler definitief naar Elland zou vertrekken. Maar nu Juventus klaar is om een ​​kleine lening van ongeveer 1,5 miljoen euro voor de 24-jarige te accepteren, terwijl Leeds zijn loon betaalt, zou een lening tot het einde van het seizoen in de komende maanden kunnen worden overeengekomen.

Het eersteklas Newcastle is nog steeds op zoek naar versterking na de ondertekening van Gordon van Everton en is geïnteresseerd in een huurovereenkomst voor Sheffield United-middenvelder Sander Berge, die ook op de radar van Fulham staat.

En houd Chelsea en hun langdurige interesse in de Benfica-middenvelder in de gaten Enzo Fernández. Chelsea kwam eerder deze maand met een grote uithaal voor de WK-winnaar in Argentinië tekort, maar ze konden nog een laatste poging doen om voor de deadline een deal rond te krijgen. Benfica staat Fernandez niet toe om te vertrekken tenzij de vrijgaveclausule van € 120 miljoen van de speler wordt geactiveerd, maar Chelsea weet dat er bij dat bedrag een deal kan worden bereikt, dus de bal ligt bij hen.

Manchester United vleugelspeler Antonius Elanga waarschijnlijk in bruikleen gaat. De club heeft verschillende verzoeken ontvangen voor de Zweedse spits, waarbij Borussia Dortmund de voorkeur heeft van de jongeling.

Een andere deal om in de gaten te houden is de ambitieuze achtervolging door Nottingham Forest van de keeper van Paris Saint-Germain Clelor Navas. Forest is in gesprek geweest met de voormalige keeper van Real Madrid en de 36-jarige zou naar verluidt graag willen verhuizen naar de Premier League.

speler

1:53

Laurens vraagt ​​zich af of Chelsea de beste zet is voor Gusto

Julien Laurens waarschuwt Lyon-hoopvolle Malo Gusto voor een grote geldtransfer naar Chelsea.

Welke clubs hebben een drukke dag?

Chelsea heeft al een drukke periode achter de rug – inclusief opvallende aankomsten in januari Mykhailo Mudryk (€ 70 miljoen), Joao Felix (lening), Benoit Badiashile (€ 37 miljoen) en Noni Madueke (€ 35 miljoen), evenals Malo Gusto van Lyon (€ 35 miljoen, gehuurd) – dus ze zullen er op de laatste dag alles aan doen om nog een middenveldercontract binnen te halen. Maar de club die het meest behoefte heeft aan spelers, heeft het moeilijk met Everton.

Everton heeft £ 40 miljoen ontvangen van Newcastle voor Gordon en heeft nu het geld om de twee of drie spelers aan te trekken die de nieuwe manager Sean Dyche nodig heeft om zijn ploeg nieuw leven in te blazen. Het versterken van de aanvalsopties van het team was een prioriteit voordat Frank Lampard eerder deze maand werd ontslagen, en Everton probeerde tevergeefs Manchester United over te halen hen Elanga te lenen. Maar nu Gordon weg is, is de behoefte aan nieuwe spitsen toegenomen, dus Everton zal bezig zijn tot de laatste seconden van de periode.

Brighton kan ook voor de deadline spelers toevoegen. De meeuwen laten los Leandro Trossard verhuist deze maand al naar Arsenal voor £ 21 miljoen en zou Caicedo ook voor het drievoudige van dat bedrag naar de Emiraten kunnen zien reizen.

Met een 18-jarige spits Evan Ferguson gedwongen uit de FA Cup-overwinning op Liverpool met een enkelblessure, kan de club worden gedwongen om deals te sluiten om hun hoop op Europese kwalificatie via de Premier League of FA Cup te versterken, met Yasin Ayari, 19, die voor € 6 miljoen arriveert van Zweedse kant AIK.

Brighton is een club die hun deals meestal ruim voor de deadline afrondt, maar de omstandigheden dicteerden dit keer een wijziging van het beleid. Met zo’n staat van dienst op het gebied van rekrutering, zullen ze waarschijnlijk overstappen naar spelers die op de lange termijn doelwitten zijn geweest.

Verrassingsbewegingen die kunnen gebeuren

Er zijn verschillende topspelers die nu in de laatste zes maanden van hun contract zitten en die om puur economische redenen zouden kunnen verhuizen op de dag van de deadline. Nu clubs het vooruitzicht hebben ze deze zomer voor niets te verliezen, is dinsdag de laatste kans om geld in te zamelen en geld in te zamelen.

van Leicester Youri Tielemans is een speler met veel bewonderaars, waaronder Manchester United, en zijn contract loopt in juni af. Geïnteresseerde clubs zouden de Belgische middenvelder daarom tegen een extra vergoeding kunnen halen als duidelijk is dat hij geen nieuw contract tekent.

Wingman van de wolven Adama Traoré is een andere speler die beschikbaar zou kunnen zijn vanwege zijn contractbreuk deze zomer, terwijl Tottenham ook klaar zou kunnen staan ​​om de voormalige spits van Paris Saint-Germain te ontslaan Lucas Moura.

Axel Toeanzebe (Manchester United) en Matt Ritchie (Newcastle) kan ook voor de deadline tegen betaling worden verplaatst.

Bewegingen die niet zullen gebeuren

Harry Maguire zal Manchester United niet verlaten voor de deadline. De Engelse verdediger verloor zijn plaats in de selectie van Erik ten Hag en maakte sinds september slechts één Premier League-start, maar er zijn geen plannen voor een vertrek van de 29-jarige op Old Trafford. Het zou een ander verhaal kunnen zijn in de zomer, wanneer een gebrek aan voetbal in het eerste elftal de 80 miljoen pond verdediger zou kunnen dwingen om een ​​overstap te zoeken, maar Maguire blijft tot het einde van het seizoen bij United.

Christian PulisicDe knieblessure van de Amerikaanse spits heeft uitgesloten dat de Amerikaanse spits Chelsea deze maand verlaat. Bronnen vertelden ESPN in november dat clubs te horen hadden gekregen dat de 24-jarige speler deze maand beschikbaar zou zijn voor een transfer, waarbij Manchester United een verhuizing op huurbasis overweegt na de wederzijdse beëindiging van Cristiano Ronaldohet contract. Maar aangezien Pulisic nog minstens een maand aan de kant staat, blijft hij tot de zomer bij Chelsea.

Juventus-spits Dusan Vlahovic zal in Turijn blijven, heeft een bron met kennis van zijn situatie aan ESPN verteld, ondanks de financiële problemen van de club en het vooruitzicht de Europese kwalificatie mis te lopen na het laten vallen van 15 punten wegens transferonregelmatigheden.

Verhuizing voor de zomer

Borussia Dortmund-middenvelder Jude Bellingham en Tottenham-spits Harry Kane zijn de twee spelers die deze zomer waarschijnlijk centraal zullen staan ​​in transfersaga’s.

Liverpool, Manchester City en Real Madrid zijn in de race om Bellingham vast te leggen, maar aangezien de Engelse international geen ontsnappingsclausule in zijn contract heeft, zou de Bundesliga-club meer dan € 120 miljoen kunnen vragen voor de 19-jarige jaren sinds hij een contract heeft. tot 2025.

Ondertussen zal Manchester United de race voor Kane leiden als hij de kans afwijst om zijn contract bij Tottenham, dat in 2024 afloopt, te verlengen.

United heeft deze zomer prioriteit gegeven aan het aantrekken van een eersteklas centrumspits en Kane heeft de voorkeur. Maar bronnen hebben verteld dat ESPN United ook Napoli in de gaten houdt Victor Osimhen en FC Salzburg Benjamin Seskodie al een overeenkomst heeft getekend met RB Leipzig, de partnerclub van Salzburg in de Red Bull-groep, om deze zomer naar de Bundesliga te verhuizen.

PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PLAYSTATION STORE GIFT CARD CODE GET FREE PSN CODES 2023
FREE PSN CODES 2023 GENERATOR GIFT CARD CORNER
PLAY STATION FREE PSN GIFT CARDS GENERATOR VERY SIMPLE
HOW CAN I GET A PLAYSTATION GIFT CARD FOR FREE QUORA
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN GIFT CARDS CODES CONTEST APPS ON GOOGLE PLAY
FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA

No comments

Powered by Blogger.