Header Ads

Header ADS

Aaron Rodgers zegt dat de beslissing over volgend seizoen binnen 'een paar weken' kan komen

GROENE BAAI, Wis. – Green Bay Packers quarterback Aaron Rogers zei dat hij niet verwachtte te beslissen of hij volgend seizoen voor de Super Bowl zou spelen.

Rodgers, 39, zei dat hij nog steeds overweegt of hij voor een 19e seizoen wil terugkeren naar de Packers, met pensioen wil gaan of om een ​​ruil wil vragen. De viervoudig MVP wees ook op de mogelijkheid dat de Packers hem misschien willen verplaatsen.

“Het zal wat langer duren voordat ik een beslissing neem”, zei Rodgers dinsdag tijdens zijn wekelijkse optreden in “The Pat McAfee Show” op SiriusXM en YouTube. “Ik ben ervan overtuigd dat ik over een paar weken zeker meer overtuigd zal zijn door een van de twee beslissingen.”

De eerste beslissing is of hij überhaupt wil spelen.

“Je moet je bewust zijn van wat er tijdens het seizoen door je hoofd ging”, zei Rodgers. “Heb je genoten van de sleur? Hield je van de oefening? Hield je van de vergadertijd? Hield je van de routine? En vergeet die gevoelens niet en geef toch een emotionele reactie. Ik denk dat dat belangrijk is.”

Rodgers was de MVP van de competitie in 2020 en 2021, maar presteerde dit seizoen niet zo goed toen hij speelde met een gebroken rechterduim en te maken had met de afwezigheid van brede ster Davante Adams, die in maart werd geruild naar de Las Vegas Raiders.

Rodgers had zijn laagste passantenscore als starter en gooide 12 onderscheppingen, zijn hoogste totaal voor één seizoen sinds 2008. De Packers gingen met 8-9 en misten de play-offs om een ​​einde te maken aan een reeks van drie opeenvolgende NFC North-titels.

Rodgers werd gevraagd of hij over zijn plannen zou beslissen en vervolgens de Packers zou bellen, die hem dan zouden laten weten wat ze ervan dachten.

“Ik denk het wel,” zei Rodgers. “Het lijkt erop dat er al gesprekken gaande zijn waar ik niet bij betrokken ben, wat interessant is.”

.acf-block-preview .br-related-links-wrapper {weergave: raster; rasterpatroonkolommen: herhalen (2, 1fr); spatie: 20px; }

.acf-block-preview .br-related-links-wrapper a { pointer-events: geen; schuifregelaar: standaard; tekstdecoratie: geen; zwarte kleur; }

REDEEM A PLAYSTATION STORE VOUCHER CODE
EARN FREE PSN CODES IN 2023 IDLE EMPIRE
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA
PSN CODES 2023 PSN CODE GENERATOR FREE PSN GIFT CARDS APP
PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
REDEEM A PLAYSTATION STORE VOUCHER CODE
FREE PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 NO HUMAN VERIFICATION IGN
HOW TO GET FREE PLAYSTATION GIFT CARDS PSN CODES REWARDS IN
GET FREE 30 PSN GIFT CARDS CODES PINTEREST
HOW TO GET FREE PLAYSTATION GIFT CARDS PSN CODES REWARDS IN

No comments

Powered by Blogger.