Header Ads

Header ADS

Adani Group: Buitenlandse obligaties van Adani Group-bedrijven verdwijnen

Mumbai: Overzeese obligaties uitgegeven door bedrijven van de Adani Group daalden maandag in de Aziatische handel toen investeerders hun posities opnieuw beoordeelden na de koersdaling van $ 70 miljard. Acht van de obligatie-instrumenten van de groep zagen hun rendement op maandag stijgen, meldde Bloomberg. Obligatierendementen en prijzen bewegen in tegengestelde richtingen. Als de rente stijgt, dalen de obligatiekoersen. & Het biljet van de Speciale Economische Zone 2027 daalde 6,2 cent ten opzichte van de dollar in Hong Kong na eerder nieuwe dieptepunten te hebben bereikt. Maar liefst vier verschillende obligaties van verschillende Adani Group-bedrijven, waaronder die van Adani Electricity Mumbai, daalden tot een noodlijdend niveau – onder de 70 cent per dollar.

Dergelijke niveaus wijzen volgens het Bloomberg-rapport over het algemeen op toenemende bezorgdheid over de solvabiliteit.

Minstens acht andere bedrijfsobligaties van Adani daalden maandag met meer dan twee cent ten opzichte van de dollar in volatiele handel, toen de waarde van de schuld van het bedrijf in minder dan een week met honderden miljoenen dollars kelderde.

Handelaren zeiden dat de daling van de buitenlandse obligaties van de groep een reactie was op beschuldigingen in het Hindenburg Research-rapport, die de schuldenlast van de groep benadrukten, naast beschuldigingen van slecht bestuur en “fraude”.

“De druk om short te gaan is verschoven naar obligaties, maar u moet begrijpen dat de dollarmarkt voor bedrijfsobligaties zeer illiquide is”, zegt Ajay Manglunia, hoofd van de Investment Grade-groep bij

.

2P QCM FREE PSN CODES 4B Z1A FREE PS PLUS CODES XK 90R
50 FREE PSN CODES OF JANUARY 2023 FREE PSN CODE GENERATOR
45 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE CODES FOLLOWCHAIN
50 PSN CARD CODE FREE GENERATOR BMOOX APACHE
50 PLAYSTATION STORE GIFT CARD DIGITAL CODE AMAZON COM
PSN GIFT CARDS VOUCHERS WALLET TOP UPS CDKEYS
2P QCM FREE PSN CODES 4B Z1A FREE PS PLUS CODES XK 90R
50 FREE PSN CODES OF JANUARY 2023 FREE PSN CODE GENERATOR
PDF FREE PSN GIFT CARD GENERATOR NO VERIFICATION NO SURVEY MEGAHCKSS
ONLINE PLAYSTATION PSN GIFT CARD CODE GENERATOR QUARIES

No comments

Powered by Blogger.