Header Ads

Header ADS

De absoluut beste fantasy-tv-shows op Prime Video

Fantasie is altijd een hoofdbestanddeel van televisie geweest. En hoewel we met veel plezier terugkijken op de fantasieshows uit onze kindertijd, worden er tegenwoordig fantastische shows geproduceerd. Als je op zoek bent naar een streamingplatform met een grote voorraad fantastische shows, dan is dit het wel. Amazon Prime-video. Hoewel het niet alle geweldige gearchiveerde inhoud had, heeft Prime Video een aantal geweldige shows gemaakt door zijn eigen studio’s, zoals The Lord of the Rings: de ringen van macht, evenals andere hitshows zoals The Boys en The Wheel of Time, om er maar een paar te noemen. Als je voorop wilt lopen in het fantasielandschap van vandaag, dan is Prime Video waar je moet zijn.

De volgende keer dat je zin hebt in een beetje plezier, bekijk dan een van de onderstaande titels.

Chris Rafaël

Als je van brutale onsterfelijken, een vleugje komedie en veel geklets tussen Michael Sheen en David Tennant houdt, dan is Good Omens de show voor jou. Met engelen, demonen, heksen en een letterlijke antichrist in de hoofdrollen, is Good Omens een geweldige bewerking van de roman van Neil Gaiman en Terry Pratchett uit 1990, waarbij je elke keer dat de aftiteling rolt, “nog één aflevering” zult zeggen.

Amazon Premier

De legende van Vox Machina (2022-)

Gebaseerd op de Dungeons and Dragons-webserie Critical Role, volgt deze animatieserie voor volwassenen een schattige groep onverwachte helden terwijl ze op zoek zijn om het land Exandria te redden van duistere magische krachten. Bereid je voor op avontuur, rijke verhalen en veel gelach.

Jan Thijs

Carnival Row vertelt het verhaal van mythologische wezens die gedwongen worden zich in het volle zicht te verstoppen en elfen met mensen te vermengen in een gespannen en dodelijke omgeving. Met in de hoofdrol Orlando Bloom als een half-fee-detective, ontrafelt de show een verwrongen plot dat het gezicht van de stad zou kunnen veranderen. Als er niets anders is, is het de moeite waard om alle funky elfennamen te horen.

Amazone

The Boys is… Nou, dat is niet het soort superheldentarief dat we gewend zijn. Alle gezonde, serieuze superheldenschtick gaat het raam uit met deze gruizige, donkere, bloederige weergave van hoe de wereld eruit zou zien als sommige van de helden ook echt, echt slechte mensen waren. Het is grappig, intens en vol wendingen – maar zeker niet voor angsthazen.

Ben Rothstein/Eerste video

The Lord of the Rings: Ringen van kracht (2022-)

The Rings of Power speelt zich af tijdens het tweede tijdperk van Midden-aarde, duizenden jaren vóór de gebeurtenissen in de geliefde trilogie van JRR Tolkien. Lord of the Rings-fans zullen in de elven Galadriel en Elrond wel een aantal bekende personages (hoewel gespeeld door verschillende acteurs) herkennen. De Rings of Power vinden plaats vlak voor de creatie van de titulaire Rings of Power – inclusief de Ene Ring om ze allemaal te regeren. Het bevat politieke intriges, prachtige vergezichten en uitstekende actie-instellingen die elke Lord of the Rings-fan zullen bekoren.

Amazon Premier

Het wiel des tijds (2021-)

The Wheel of Time, gebaseerd op de boeken van Robert Jordan, is een epische fantasieserie met in de hoofdrol Rosamund Pike als Moiraine Damodred. De machtige heks (genaamd Aes Sedai) heeft de taak om de Draak te vinden – een Uitverkorene die voorbestemd is om de belichaming van het kwaad te verslaan en hun wereld te redden van volledige vernietiging. Met 14 boeken in de serie verwachten we dat er genoeg Wheel of Time-content bij je binnenkomt.

Jan Thijs/Starz

Amerikaanse Goden (2017-2021)

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Neil Gaiman, heeft American Gods een cast om voor te sterven, met onder andere Ian McShane, Crispin Glover en Gillian Anderson. Helaas werd het na drie glorieuze seizoenen geannuleerd en voordat het volledige verhaal kon worden verteld.

Met Sissy Spacek en JK Simmons in de hoofdrol als een ouder stel met een raar portaal in hun kelder, is Night Sky een van de vreemdste shows die in een tijdje op een grote streamingdienst is uitgezonden. Het is verre van perfect, maar in Spacek en Simmons heeft de serie twee ongelooflijk charismatische hoofdrolspelers. Het is leuk om te zien dat oudere mensen een keer bureau hebben voor een show.

BBC

Losjes gebaseerd op de Arthur-legende, is Merlijn een show die vroegtijdig werd geannuleerd. Gedurende vijf seizoenen is de show van kracht tot kracht gegroeid en wordt elk seizoen beter terwijl we zien hoe Merlijn, Arthur, Gwen en Morgana uitgroeien tot de personages die we kennen en waar we van houden.

NBC

Er is altijd iets opwindends aan een personage dat erachter komt dat hij een afstammeling is van iets heel krachtigs of ontzagwekkends. In Grimm ontdekt rechercheur Nick Burkhardt dat hij een afstammeling is van de beruchte Grimm-familie, die voorbestemd is om de mensheid niet alleen te beschermen tegen criminelen, maar ook tegen kwaadaardige wezens die erop uit zijn vernietiging te bewerkstelligen. Een leuke monsterjacht.

MTV

Niet te verwarren met de film uit 1985 met Michael J. Fox in de hoofdrol, deze serie volgt Tyler Posey als Scott McCall, een tiener die is gebeten door een weerwolf en zijn stad moet verdedigen tegen allerlei kwaadaardige bovennatuurlijke wezens. Voeg voor een goede dosis een gezonde dosis tienerangst, relatiedrama en dagelijkse beproevingen op de middelbare school toe.

HOW TO GET FREE PSN CODES PSN GIFT CARD GENERATOR 2023 YOUTUBE
PSN CODES 2023 PSN CODE GENERATOR FREE PSN GIFT CARDS APP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
45 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE CODES FOLLOWCHAIN
PLAYSTATION STORE CODE 10 SONY REWARDS
GET FREE 30 PSN GIFT CARDS CODES PINTEREST
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA
FREE PSN GIFT CARD CODE HERE FREE PSN GIFTCARD CODE INSTAGRAM
GET NOW PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 UPDATE NEW WORKING
PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP

No comments

Powered by Blogger.