Header Ads

Header ADS

Samsung Galaxy Book3 vs. Book2: specificaties, prijzen en meer onthuld bij Unpacked

Samsung maakt niet alleen telefoons, mensen.

Tijdens de Galaxy Unpacked-livestream op woensdag onthulde Samsung een aantal nieuwe apparaten, waaronder de Galaxy S23-smartphonelijn, waarvan het bedrijf ongetwijfeld hoopt dat deze indrukwekkend genoeg zal zijn om iPhone-gebruikers naar Samsung te bekeren. Dat is allemaal leuk en aardig, maar dat zijn niet de enige producten die dit jaar op Unpacked te zien zijn. Samsung maakte ook van de gelegenheid gebruik om ons drie nieuwe Galaxy Book-laptops te geven, die allemaal behoorlijk handige upgrades lijken ten opzichte van de modellen van vorig jaar.

ZIE OOK:

Samsung Galaxy S23 prijs, releasedatum en pre-order details: hoe u de S23 Ultra, S23 Plus of het basismodel kunt krijgen

Oh, en een ervan is gloednieuw. Laten we gaan. Dit is hoe de Galaxy Books van dit jaar zich verhouden tot de modellen uit 2022.

Galaxy Book3 Pro vs. Specificaties en prijs van Book2 Pro

De eerste is de nieuwe Galaxy Book3 Pro, die het meest lijkt op een standaard Windows-laptop. Het begint bij $ 1.450.

Vorig jaar was de Galaxy Book2 Pro verkrijgbaar in 13-inch en 15-inch modellen. Beide zijn dit jaar met een centimeter vergroot, waarbij de Book3 Pro wordt aangeboden in 14-inch en 16-inch configuraties. Alsof dat nog niet genoeg was, is de schermresolutie sterk verbeterd van 1080p naar 1800p. Geloof me, het is een verhaallijn meer puntig. U krijgt ook verbeterde prestaties van de 13e generatie Intel Core i5- of i7-processors.

Andere interne specificaties hebben ook een facelift ondergaan. Er zijn dit jaar nieuwe opslagopties van 32 GB RAM en 1 TB (de Book2 Pro bereikte respectievelijk 16 GB en 512 GB), wat altijd leuk is. De poortsituatie is ook verbeterd doordat Samsung het aantal Thunderbolt 4-poorten heeft verdubbeld van één naar twee. Er is ook een USB type A-poort, een HDMI-poort en een microSD-slot.

Het is misschien niet de meest flitsende van de drie nieuwe laptops, maar de Galaxy Book3 Pro brengt vorig jaar in ieder geval wat warmte met zich mee.

Galaxy Book3 Pro 360 vs. Specificaties en prijs van de Book2 Pro 360

De volgende is een vernieuwde versie van de 2-in-1 hybride van Samsung, de Galaxy Book3 Pro 360. Ja, die naam is nogal een mondvol, maar we kunnen er niets aan doen. De startprijs is $ 1.900.

Net als bij de Book3 Pro is het formaat met één inch vergroot, van 15 naar 16 inch. Net als bij de Book3 Pro heeft de resolutie dezelfde boost gekregen: 1080p tot 1800p. Binnenin is er een nieuwe 32 GB RAM-optie (tegenover 16 een jaar geleden), maar de opslag is nog steeds beperkt tot 1 TB. De poortselectie is ook identiek aan de Book3 Pro, met de optionele nano-simkaartsleuf toegevoegd.

Waarom heeft het een nano-simkaartsleuf nodig, vraag je? De Galaxy Book3 Pro van dit jaar kan verbinding maken met 5G-netwerken, daarom! Deze nieuwe toevoeging zou hem ideaal moeten maken voor mensen die onderweg veel werk moeten verzetten.

Galaxy Book3 Ultra-specificaties en prijs

Last but not least is het enige echte nieuwe product dat Samsung heeft geïntroduceerd, de Galaxy Book3 Ultra. En mensen, het is een doozy, voor een startprijs van $ 2.400.

Simpel gezegd is dit een superkrachtige laptop voor professionals. Het 16-inch 1800p-scherm moet er scherp uitzien, terwijl de 13e generatie Intel Core i7- of i9-processors ervoor zorgen dat het zoemt. Wat echt gek is, is dat het kan worden geleverd met een grafische kaart van Nvidia Geforce RTX 4050 of 4070. Beide zijn high-end pc-gamingkaarten, maar ze kunnen ook handig zijn voor professionele taken.

RAM en opslag gaan tot respectievelijk 32 GB en 1 TB. Het heeft een paar Thunderbolt 4-poorten en een USB Type-A-poort, samen met HDMI 2.0 en een microSD-slot. Oh, en hij weegt slechts 3,9 pond, wat hem vrij licht maakt gezien wat er onder de motorkap zit.



HOW TO GET FREE PSN CODES PSN GIFT CARD GENERATOR 2023 YOUTUBE
PSN CODES 2023 PSN CODE GENERATOR FREE PSN GIFT CARDS APP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
45 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE CODES FOLLOWCHAIN
PLAYSTATION STORE CODE 10 SONY REWARDS
GET FREE 30 PSN GIFT CARDS CODES PINTEREST
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA
FREE PSN GIFT CARD CODE HERE FREE PSN GIFTCARD CODE INSTAGRAM
GET NOW PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 UPDATE NEW WORKING
PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP

No comments

Powered by Blogger.