Header Ads

Header ADS

De Amerikaanse Federal Reserve verhoogt haar rente: lees het officiële persbericht

De kwartpuntsverhoging duwt het tarief omhoog tussen 4,5% en 4,75%

Inhoud van het artikel

De Amerikaanse Federal Reserve verhoogde haar beleidsrente met 25 basispunten. hier is officiele verklaring van het Federal Open Market Committee.

Advertentie 2

Inhoud van het artikel

Onze excuses, maar deze video kon niet worden geladen.

Inhoud van het artikel

Federal Reserve geeft FOMC-verklaring af

1 februari 2023

Recente indicatoren wijzen op een bescheiden groei van de bestedingen en productie. De banencreatie is de afgelopen maanden robuust geweest en het werkloosheidspercentage is laag gebleven. De inflatie is wat afgenomen maar blijft hoog.

De oorlog van Rusland tegen Oekraïne veroorzaakt enorme menselijke en economische problemen en draagt ​​bij aan de toegenomen wereldwijde onzekerheid. Het Comité besteedt veel aandacht aan inflatierisico’s.

Inhoud van het artikel

Het Comité streeft naar een werkgelegenheids- en inflatiepercentage van maximaal 2% op lange termijn. Ter ondersteuning van deze doelstellingen heeft de commissie besloten om de streefmarge voor de federal funds rate te verhogen tot 4 1/2 tot 4 3/4%. De commissie anticipeert daarop aanhoudende verhogingen van het doelbereik zullen geschikt zijn om een ​​monetairbeleidskoers te bereiken die strak genoeg is om de inflatie na verloop van tijd terug te brengen tot 2%. Bij het bepalen van de omvang van toekomstige verhogingen van het streefbereik zal de commissie rekening houden met de cumulatieve verstrakking van het monetaire beleid, de vertragingen waarmee het monetaire beleid de economische activiteit en de inflatie beïnvloedt, en de economische en financiële ontwikkelingen. Daarnaast zal het Comité doorgaan met het afbouwen van zijn bezit aan staatsobligaties, overheidsobligaties en door hypotheek gedekte effecten van overheidsinstanties, zoals uiteengezet in de eerder aangekondigde plannen. Het Comité is vastbesloten om de inflatie terug te brengen tot de doelstelling van 2%.

Advertentie 3

Inhoud van het artikel

Bij het beoordelen van de passende monetaire-beleidskoers zal het Comité de implicaties van nieuwe informatie over de economische vooruitzichten blijven volgen. Het Comité is bereid de koers van het monetair beleid zo nodig aan te passen als zich risico’s voordoen die de verwezenlijking van de doelstellingen van het Comité in de weg kunnen staan. Bij de beoordelingen van het Comité zal een breed scala aan informatie in aanmerking worden genomen, waaronder metingen over de situatie op de arbeidsmarkt, inflatiedruk en inflatieverwachtingen, evenals financiële en internationale ontwikkelingen.

De stemmen voor monetaire beleidsmaatregelen waren Jerome H. Powell, voorzitter; John C. Williams, vice-president; Michael S.Barr; Michelle W. Bowman; Lael Brainard; Lisa D. Koken; Austin D. Goolsbee; Patrick Harcker; Philip N.Jefferson; Neel Kashkari; Lori K. Logan; en Christopher J.Waller.

opmerkingen

Postmedia zet zich in voor het behoud van een levendig maar beschaafd discussieforum en moedigt alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Het kan tot een uur duren voordat reacties zijn gemodereerd voordat ze op de site verschijnen. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben e-mailmeldingen ingeschakeld. U ontvangt nu een e-mail als u een antwoord op uw opmerking ontvangt, als er een update is voor een reactiethread die u volgt, of als een gebruiker uw opmerkingen volgt. Zie onze Communityrichtlijnen voor meer informatie en details over het aanpassen van uw e-mailinstellingen.

FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODES 2023 GENERATOR GIFT CARD CORNER
FREE PSN GIFT CARD CODE HERE FREE PSN GIFTCARD CODE INSTAGRAM
45 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE CODES FOLLOWCHAIN
UNUSED VERIFIED 12 DIGIT PSN CODE GENERATOR IJNH67
PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
FREE PSN CODES LIST JANUARY 2023 5 WAYS TO GET MORE
UNUSED VERIFIED 12 DIGIT PSN CODE GENERATOR IJNH67
50 PLAYSTATION STORE GIFT CARD DIGITAL CODE AMAZON COM
HOW TO GET FREE PSN CODES PSN GIFT CARD GENERATOR 2023 YOUTUBE

No comments

Powered by Blogger.