Header Ads

Header ADS

Fed: goud weinig veranderd terwijl handelaren wachten op Fed-besluit

Aan het begin van de Aziatische handel op woensdag waren de goudprijzen weinig veranderd, omdat beleggers afzagen van grote weddenschappen in afwachting van het besluit van de Amerikaanse Federal Reserve om de rente later op de dag te verhogen.

GRONDBEGINSELEN

* Spotgoud was bijna vlak op $ 1.927,42 per ounce, 0032 GMT. Amerikaanse goudfutures daalden met 0,2% tot $ 1.941,90.

* De beleidsbeslissing van de Fed wordt verwacht om 19.00 uur GMT, gevolgd door een persconferentie door voorzitter Jerome Powell om 19.30 uur GMT. Verwacht wordt dat de Amerikaanse centrale bank de renteverhogingen zal verlagen van 50 basispunten in december naar 25 basispunten (bps).

* Lagere rentetarieven hebben de neiging om edelmetaal ten goede te komen, waardoor de opportuniteitskosten voor het aanhouden van het niet-renderende activum worden verlaagd.

* De arbeidskosten in de VS stegen in het vierde kwartaal in het laagste tempo in een jaar tijd, terwijl de loongroei vertraagde.

* India’s goudconsumptie daalde in 2022 met 3% ten opzichte van een jaar eerder, doordat een stijging van de lokale prijzen tot bijna recordniveaus de vraag naar edelmetaal verminderde in het belangrijke decemberkwartaal, zei de World Gold Council (WGC) dinsdag. * Spotzilver verloor 0,1% tot $ 23,67 per ounce, platina daalde met 0,3% tot $ 1.008,57 en palladium daalde met 0,2% tot 1.645, $ 75.

* Analisten hebben de prognoses van de palladiumprijs verlaagd en de schattingen van de platinaprijs verhoogd, aangezien elektrische en waterstofvoertuigen de auto-industrie verstoren waarvan de twee metalen afhankelijk zijn voor de vraag, zo bleek uit een peiling van Reuters op dinsdag.

2P QCM FREE PSN CODES 4B Z1A FREE PS PLUS CODES XK 90R
50 FREE PSN CODES OF JANUARY 2023 FREE PSN CODE GENERATOR
45 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE CODES FOLLOWCHAIN
50 PSN CARD CODE FREE GENERATOR BMOOX APACHE
50 PLAYSTATION STORE GIFT CARD DIGITAL CODE AMAZON COM
PSN GIFT CARDS VOUCHERS WALLET TOP UPS CDKEYS
2P QCM FREE PSN CODES 4B Z1A FREE PS PLUS CODES XK 90R
50 FREE PSN CODES OF JANUARY 2023 FREE PSN CODE GENERATOR
PDF FREE PSN GIFT CARD GENERATOR NO VERIFICATION NO SURVEY MEGAHCKSS
ONLINE PLAYSTATION PSN GIFT CARD CODE GENERATOR QUARIES

No comments

Powered by Blogger.