Header Ads

Header ADS

NFL Hall of Fame-directeur Bobby Beathard sterft op 86-jarige leeftijd

Bobby Beathard, directeur van de NFL Hall of Fame, is overleden aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. Hij werd 86 jaar oud.

Beathard was thuis met zijn zoon, Casey, in Franklin, Tennessee, vertelde zijn familie aan de commandanten van Washington.

Beathard heeft meer dan drie decennia bijgedragen aan de kantoren van vijf teams, waaronder de Miami Dolphins en Washington Redskins, en won met elk team twee Super Bowls.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Washington Redskins algemeen directeur Bobby Beathard in 1983 in het RFK Stadium in Washington, DC

Washington Redskins algemeen directeur Bobby Beathard in 1983 in het RFK Stadium in Washington, DC
(Owen C. Shaw/Getty Images)

De Dolphins uit 1972, het enige ongeslagen team in de geschiedenis van de NFL, wonnen Beathard zijn eerste ring terwijl hij diende als directeur van het spelerspersoneel.

De Dolphins wonnen opnieuw de Super Bowl in 1973 en Beathard bekleedde die positie tot 1977.

Beathard verdiende een promotie om van 1978 tot 1988 de frontoffice van Washington te leiden als algemeen manager, en zijn roosters brachten hem drie keer naar de Super Bowl. Hij won zijn eerste titel met Washington in 1982 en 1987 bracht zijn vierde en laatste ring.

DEZE NFL-TEAMS MOETEN ROTEREN NADAT TOM BRADY VAN HUN RADAR VALT

Terwijl hij in de hoofdstad van het land was, was Beathard verantwoordelijk voor het schrijven van Hall of Famers Art Monk, Russ Grimm en Darrell Green.

Beathard werd in 2018 opgenomen in de Hall als bijdrager, nadat hij deel uitmaakte van 10 divisiewinnende teams met de Super Bowls.

Na zijn tijd in Washington verhuisde Beathard naar de San Diego Chargers, waar hij van 1990 tot 1999 algemeen directeur was.

Bobby Beathard poseert voor fotografen naast zijn Hall of Fame-buste na zijn introductie op 28 augustus.  4, 2018.

Bobby Beathard poseert voor fotografen naast zijn Hall of Fame-buste na zijn introductie op 28 augustus. 4, 2018.
(Frank Jansky/Icon Sportswire via Getty Images)

Hoewel Beathard werd bekritiseerd vanwege misschien wel de grootste draft-mislukking in de geschiedenis van de NFL toen hij quarterback Ryan Leaf selecteerde met de nummer 1. 2 overall keuze in de draft van 1998, bracht de Chargers-eigenaar Dean Spanos een verklaring uit waarin hij prees wat Beathard voor de franchise heeft gedaan.

DOLFIJNEN ‘TUA TAGOVAILOA DUIDELIJKE HERSCHUWINGSPROTOCOL; ARTSEN ZIJN ZEKER DAT HET KLAAR ZAL ZIJN VOOR 2023: VERSLAG

“Bobby was een van de beste juryleden voor voetbaltalent in de geschiedenis van de NFL”, begon Spanos. “Voor de meesten zou dat op zichzelf al genoeg zijn. Voor Bobby Beathard doet dat de man geen recht. Bobby was wat we allemaal willen zijn – een vriendelijke, zorgzame, vrijgevige, zorgzame mens die mensen van alle rangen en standen meebracht.” van het leven samen.

“Hij was de beste algemeen directeur in het voetbal; maar hij was ook de man die op zijn surfplank in de oceaan zat met wie je de golven ving, over de paden langs de paden kroop en in de rij van de lokale markt kletste. Hij was de man met wie je het gevoel had dat je je hele leven al kende, ook al was het maar vijf minuten bij het benzinestation, hij was gewoon een gewone man die toevallig alles behalve dat was.

Professional Football Hall of Fame-inductee Bobby Beathard wordt geïntroduceerd voorafgaand aan de NFL Hall of Fame-wedstrijd tussen de Chicago Bears en Baltimore Ravens op 2 augustus 2018 in het Tom Benson Hall of Fame Stadium in Canton, Ohio.

Professional Football Hall of Fame-inductee Bobby Beathard wordt geïntroduceerd voorafgaand aan de NFL Hall of Fame-wedstrijd tussen de Chicago Bears en Baltimore Ravens op 2 augustus 2018 in het Tom Benson Hall of Fame Stadium in Canton, Ohio.
(Rich Graessle/Icon Sportswire via Getty Images)

“Bobby was in feite uitzonderlijk. Hij was uniek in zijn soort. En hij zal erg gemist worden.”

Beathards toevoeging aan de Chargers hielp bij het winnen van de Premier League-titel van het team sinds 1981 in zijn derde seizoen als algemeen manager. Hij verscheen ook in het enige Super Bowl-optreden van het team in 1994.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Beathard trok zich in 2000 terug uit de competitie.

PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PLAYSTATION STORE GIFT CARD CODE GET FREE PSN CODES 2023
FREE PSN CODES 2023 GENERATOR GIFT CARD CORNER
PLAY STATION FREE PSN GIFT CARDS GENERATOR VERY SIMPLE
HOW CAN I GET A PLAYSTATION GIFT CARD FOR FREE QUORA
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN GIFT CARDS CODES CONTEST APPS ON GOOGLE PLAY
FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA

No comments

Powered by Blogger.