Header Ads

Header ADS

Devils-coach Andrew Brunette gearresteerd voor rijden onder invloed tijdens het besturen van een golfkar

De assistent-coach van de New Jersey Devils, Andrew Brunette, is woensdag gearresteerd wegens rijden onder invloed met een golfkar in Broward County, Florida.

Uit het arrestatielogboek van de provincie bleek dat Brunette ook werd beschuldigd van het niet gehoorzamen aan een stopbord of een teken van overgave en werd vastgehouden op een borgsom van $ 500.

Het incident gebeurde buiten een bar, volgens het arrestatierapport verkregen door WPLG Local 10 News, waar de golfkar van Brunette illegaal geparkeerd stond.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Associate Coach, Andrew Brunette van de New Jersey Devils, verzorgt de bench-taken tijdens de tweede periode tegen de Montreal Canadiens in het Bell Centre op 15 november 2022 in Montreal, Quebec, Canada.  De New Jersey Devils versloegen de Montreal Canadiens met 5-1.

Associate Coach, Andrew Brunette van de New Jersey Devils, verzorgt de bench-taken tijdens de tweede periode tegen de Montreal Canadiens in het Bell Centre op 15 november 2022 in Montreal, Quebec, Canada. De New Jersey Devils versloegen de Montreal Canadiens met 5-1.
(Minas Panagiotakis/Getty Images)

Terwijl Brunette zei dat hij zou vertrekken terwijl de officier een bekeuring aan het schrijven was, merkte de officier dat de coach geeuwde tijdens zijn toespraak. Brunette was ook “wankel op haar voeten”.

Brunette werd 17 minuten later door de hulpsheriff aangehouden voor een verkeersstop nadat ze hem langs twee stopborden had zien rijden.

DEVILS-FANS GOOIEN BIERBLIKJES OP IJS NA NHL-SCHEIDSRECHTERS HERINNEREN AAN NEW JERSEY’S DERDE DOELPUNT

Tijdens de arrestatie beweert de politie dat Brunette hen het rijbewijs van zijn vrouw heeft gegeven in plaats van het zijne.

“Hij zorgde voor registratie en verzekering voor de golfkar, maar overhandigde het rijbewijs van zijn vrouw en zei dat dit kwam omdat hij niet reed”, aldus het rapport dat is verkregen door WPLG Local.10 News.

New Jersey Devils-assistent-coach Andrew Brunette woont tweede periode-actie bij tegen de Florida Panthers in FLA Live Arena op 21 december 2022 in Sunrise, Florida.

New Jersey Devils-assistent-coach Andrew Brunette woont tweede periode-actie bij tegen de Florida Panthers in FLA Live Arena op 21 december 2022 in Sunrise, Florida.
(Joel Auerbach/Getty Images)

The Devils, die pas na de All-Star break dit weekend zullen spelen, vertelden de New York Post dat ze op de hoogte zijn van de berichten over Brunette en op zoek zijn naar meer informatie.

De 49-jarige brunette trad afgelopen zomer toe tot de staf van hoofdcoach Lindy Ruff van Devils nadat ze in het seizoen 2021-2022 als interim-hoofdtrainer van de Florida Panthers had gewerkt. Brunette verving Joel Quenneville, die aftrad na een ontmoeting met NHL-commissaris Gary Bettman over de Chicago Blackhawks-zaak over seksueel misbruik waarbij Kyle Beach betrokken was.

DEVILS-FANS ZINGEN EXPLOITATIE AAN HOOFDCOACH DIE ZE WILLEN ZEGGEN ALS WATCH STRING NEGEN GAMES BEREIKT

Brunette zou de Panthers naar de Presidents ‘Trophy leiden omdat ze het beste reguliere seizoenrecord van de competitie hadden na 51-18-6. Hij erfde een record van 7-0-0 terwijl Quenneville nog hoofdtrainer was. De Panthers zouden echter verliezen in de tweede ronde.

Na het seizoen behield Brunette de functie van hoofdtrainer niet, die viel in plaats daarvan op Paul Maurice.

Brunette wilde volgens NHL.com met Ruff werken en vice versa.

New Jersey Devils-assistent-coach Andrew Brunette woont derde periode-actie bij tegen de Florida Panthers in de FLA Live Arena op 21 december 2022 in Sunrise, Florida.

New Jersey Devils-assistent-coach Andrew Brunette woont derde periode-actie bij tegen de Florida Panthers in de FLA Live Arena op 21 december 2022 in Sunrise, Florida.
(Joel Auerbach/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Devils gingen de All-Star break in met een record van 32-13-4 en claimden de tweede plaats in de Metropolitan Division.

PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PLAYSTATION STORE GIFT CARD CODE GET FREE PSN CODES 2023
FREE PSN CODES 2023 GENERATOR GIFT CARD CORNER
PLAY STATION FREE PSN GIFT CARDS GENERATOR VERY SIMPLE
HOW CAN I GET A PLAYSTATION GIFT CARD FOR FREE QUORA
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN GIFT CARDS CODES CONTEST APPS ON GOOGLE PLAY
FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA

No comments

Powered by Blogger.