Header Ads

Header ADS

Jeffree Star zegt iets duidelijk tegen NFL WAG's te midden van razernij over nieuwe man: 'Wees niet zo bezorgd'

Schoonheidsgoeroe en vroege social media-influencer Jeffree Star maakte dinsdag duidelijk dat de man op zijn foto’s die hij beschreef als zijn “NFL-boo” ongehuwd is.

Star tweette een foto van een direct bericht van Saryn Anderson, die getrouwd is met Carolina Panthers verdedigingslijnwachter Henry Anderson, en gaf wat context rond de mysterieuze man met wie hij in Wyoming was gezien.

Anderson leek aan Star te schrijven: “Ik word lastiggevallen (omdat) mijn man in de NFL zit en (mensen) denken dat hij hem is. Stop alsjeblieft.”

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Henry Anderson #94 van de Carolina Panthers tijdens de warming-up voor de wedstrijd tegen de Los Angeles Rams in het SoFi Stadium op 16 oktober 2022 in Inglewood, Californië.

Henry Anderson #94 van de Carolina Panthers tijdens de warming-up voor de wedstrijd tegen de Los Angeles Rams in het SoFi Stadium op 16 oktober 2022 in Inglewood, Californië.
(Harry-opmerking/Getty Images)

Star reageerde in een tweet dat hij niet achter getrouwde mannen aangaat.

“OMG nu komen de #NFL-vrouwen achter me aan !!! Schat … maak je niet zo druk”, schreef hij. “Ik rotzooi niet met getrouwde mannen.”

Star veroorzaakte vorige week een storm op sociale media toen hij tweette dat hij met zijn ‘NFL-boo’ van Los Angeles naar Wyoming reisde. Ster woont in Casper.

Terwijl speurneuzen op sociale media de zaak proberen op te lossen, tweette Star opnieuw. Deze keer zat de mysterieuze man in een oranje Louis Vuitton die opstond en naar de spiegel keek.

PATRICK MAHOMES’ KLASSIEKE BOODSCHAP AAN JOE BURROW NA AFC CHIEFS KAMPIOENSCHAP WINST ONTHULD

Jeffree Star woont de Jeffree Star Skin Launch Party bij op Harriet's Rooftop op 22 februari 2022 in West Hollywood, Californië.

Jeffree Star woont de Jeffree Star Skin Launch Party bij op Harriet’s Rooftop op 22 februari 2022 in West Hollywood, Californië.
(Rodin Eckenroth/Getty Images)

“Zijn team heeft de #SuperBowl niet gehaald, maar hij is 1,86 en speelt perfect in de slaapkamer”, luidt de tweet”, schreef Star.

Het is op dit moment onduidelijk wie de NFL-mysterieman is, maar veel voetbalfans en de influencer zelf zijn op de zaak. Star had tot 2020 een relatie met Nathan Schwandt. Hij is ook in verband gebracht met Chris Crocker en Andre Marhold.

De schoonheidsgoeroe zit al een tijdje in het influencer-spel.

Star’s YouTube-volgers omvatten meer dan 15,9 miljoen abonnees, die hij heeft verzameld in de 12 jaar dat hij op het platform is. In 2014 richtte hij Jeffree Star Cosmetics op, een cultmerk.

Jeffree Star woont Sony Pictures' bij

Jeffrey Star woont de première van Sony Pictures ‘Spider-Man: No Way Home’ in Los Angeles bij op 13 december 2021 in Los Angeles, Californië.
(Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Star bouwde een vroege aanhang op sociale media op via MySpace en is altijd een van de meest populaire pagina’s op de website geweest.

PLAYSTATION STORE GIFT CARD 10 GAMESTOP
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PLAYSTATION STORE GIFT CARD CODE GET FREE PSN CODES 2023
FREE PSN CODES 2023 GENERATOR GIFT CARD CORNER
PLAY STATION FREE PSN GIFT CARDS GENERATOR VERY SIMPLE
HOW CAN I GET A PLAYSTATION GIFT CARD FOR FREE QUORA
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN GIFT CARDS CODES CONTEST APPS ON GOOGLE PLAY
FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA

No comments

Powered by Blogger.