Header Ads

Header ADS

Ashton Kutcher zegt dat hij zich een 'mislukkeling' voelde na zijn scheiding van Demi Moore



CNN

Ashton Kutcher blikt terug op een van de moeilijkste momenten in zijn openbare leven: zijn breuk in 2011 met zijn toenmalige vrouw Demi Moore.

In een nieuw interview met Schildknaap Geplaatst op dinsdag, de acteur herinnerde zich hoe zijn “leven veranderde” toen hij zijn relatie met Moore begon in 2003, te midden van een tabloid-razernij.

“Ik was zesentwintig en nam de verantwoordelijkheid voor een achtjarige, een tienjarige en een twaalfjarige”, vertelde hij, verwijzend naar Moore’s volwassenheid. drie dochters met haar ex-man Bruce Willis, Tallulah, Scout en Rumer Willis, met wie Kutcher nog steeds een relatie onderhoudt.

Kutcher en Moore scheidden uiteindelijk in 2013, wat volgens Kutcher hem het gevoel gaf dat hij een ‘mislukkeling’ was.

Ashton Kutcher en Demi Moore, hier gezien in 2011 in New York.

“Niets geeft je het gevoel een mislukkeling te zijn, zoals een scheiding,” zei hij. “Echtscheiding ziet eruit als een totale mislukking. Je hebt het huwelijk gefaald.

Na die relatie ging Kutcher uit met zijn voormalige co-ster uit “That ’70s Show”, Mila Kunis, en ze trouwden in 2015. Ze hebben twee kinderen.

Kutcher vertelde Esquire dat hij van streek was toen de publicatie van Moore’s veelzeggende memoires in 2019 hernieuwde aandacht in de tabloid kreeg.

“Ik was verdomd pissig,” zei hij. “Ik was eindelijk op een plek gekomen waar de pers mij, Mila, mijn leven en mijn familie echt had ontslagen. En de volgende dag zijn (de paparazzi) op ​​de school van mijn kinderen.

Toch heeft Kutcher nu veel dankbaar voor zijn. Hij schittert in een nieuwe romantische komedie met Reese Witherspoon, “Your Place or Mine”, volgende maand uitgebracht op Netflix, markeert zijn terugkeer naar de zilver screen bijna negen jaar sinds haar laatste hoofdrol in een film.

Hij verscheen onlangs ook in de eerste aflevering van Netflix’s ‘That ’90s Show’ reboot, waarin hij opnieuw Kelso speelt, de rol die hem op de kaart zette in ‘That ’70s Show’, die van 1998 tot 2006 op Fox werd uitgezonden. .

HOW TO GET FREE PSN CODES PSN GIFT CARD GENERATOR 2023 YOUTUBE
PSN CODES 2023 PSN CODE GENERATOR FREE PSN GIFT CARDS APP
FREE PSN CODES JANUARY 2023 50 PLAYSTATION GIFT CARDS
FREE PSN CODE GENERATOR 2020 WORKING EMBRAPA
FREE PSN CODES JANUARY 2023 50 PLAYSTATION GIFT CARDS
FREE PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 NO HUMAN VERIFICATION IGN
EARN FREE PSN CODES IN 2023 IDLE EMPIRE
ZL 2 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE GIFT CARD
BUY PSN GIFT CARDS CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD CODES ENEBA
PSN CARD US CHEAP PLAYSTATION GIFT CARD JAN 2023 OFFGAMERS

No comments

Powered by Blogger.