Header Ads

Header ADS

Adani Group: De meeste Adani Group-aandelen herstellen van opluchtingsrally

Mumbai: De meeste Adani Group-aandelen stegen dinsdag na drie dagen verkopen, omdat de volledige acceptatie van ₹ 20.000 crore na een openbare aanbieding (FPO) de angst van beleggers wegnam. Zeven van Adani’s 10 aandelen wonnen dinsdag tussen de 2% en 4%, hoewel analisten sceptisch blijven over de duurzaamheid van het herstel.

Adani Enterprises, het paradepaardje van de groep, won 2,80%, terwijl de aandelen van Adani Transmission,

, en won tussen de 3% en 4%. en wonnen respectievelijk 3% en 2,6%., , en zaten vast in hun respectieve lage handelsprijzen voor de dag. Toch verloor Adani Group ₹ 4.000 crore aan marktkapitalisatie op dinsdag na een verlies van ₹ 5,6 crore sinds afgelopen dinsdag, aangewakkerd door het rapport van Hindenburg Research van 24 januari waarin het in Ahmedabad gevestigde industriële huis werd beschuldigd van “brutale inventarismanipulatie” en “boekhoudfraude”. regeling.”

De meeste aandelen van de Adani Group herstelden zich in een opluchtingsrally

De aandelen van Adani zullen de komende tijd onder druk blijven staan, aldus analisten. “Ik heb het gevoel dat het nog enige tijd zal duren voordat investeerders op middellange termijn vertrouwen krijgen in de aandelen van Adani”, zegt Dhananjay Sinha, co-head of institutional equity and research, stocks and equity. . “Er is nieuws over hoe regelgevers naar dingen en alles zullen kijken, en totdat daar duidelijkheid over komt, zullen mensen op dit gebied een beetje voorzichtig blijven.”

De in de VS gevestigde shortseller had gezegd dat de zeven grootste beursgenoteerde bedrijven van Adani alleen al op fundamentele basis met 85% waren gedaald als gevolg van torenhoge waarderingen. De Adani Group bekritiseerde het rapport en noemde het een “kwaadaardige combinatie van selectieve desinformatie en verouderde, ongefundeerde en in diskrediet gebrachte beschuldigingen”.

De groep heeft dinsdag meer aandelen van Adani Ports toegezegd, wat neerkomt op 2,69% van zijn belang in het bedrijf, volgens een onthulling aan ESB. Het aandeel Adani Port is sinds 24 januari met 20% gedaald. Maandag, Adani Total Gas en

waren elk met 20% gedaald – de laagste toegestane handelslimiet. Adani Power, Adani Wilmar en bereikten de onderste circuitlimiet van 5%.

2P QCM FREE PSN CODES 4B Z1A FREE PS PLUS CODES XK 90R
50 FREE PSN CODES OF JANUARY 2023 FREE PSN CODE GENERATOR
45 FREE PSN CODES PLAYSTATION STORE CODES FOLLOWCHAIN
50 PSN CARD CODE FREE GENERATOR BMOOX APACHE
50 PLAYSTATION STORE GIFT CARD DIGITAL CODE AMAZON COM
PSN GIFT CARDS VOUCHERS WALLET TOP UPS CDKEYS
2P QCM FREE PSN CODES 4B Z1A FREE PS PLUS CODES XK 90R
50 FREE PSN CODES OF JANUARY 2023 FREE PSN CODE GENERATOR
PDF FREE PSN GIFT CARD GENERATOR NO VERIFICATION NO SURVEY MEGAHCKSS
ONLINE PLAYSTATION PSN GIFT CARD CODE GENERATOR QUARIES

No comments

Powered by Blogger.