Header Ads

Header ADS

Binnen virtual reality ondergrondse seksfeesten

Andere gebruikers geven nog meer uit om de ervaring zo realistisch mogelijk te maken. Elaine, een 25-jarige telemarketeer en ERP uit Californië, gebruikt een $500 haptisch vest en een Lovense Nora bunny-vibrator van $ 120. “Overal waar mensen de borst van mijn avatar aanraken, ontstaat er een laagfrequente trilling”, legt Elaine uit, die een ronde, rozeharige VR-stuntdubbel heeft met Jessica Rabbit-achtige konijnenoren. “Het voelt als een lichte tinteling op je huid. Het is best aangenaam.

Zodra ERP-ers hun configuratie hebben geperfectioneerd, zijn ze klaar om mee te doen. De meesten wonen evenementen bij die worden gehost via Discord-servers en vinden plaats in privé VR-werelden die alleen op uitnodiging toegankelijk zijn, bedoeld om bezoekers te beschermen tegen detectie. Favorieten van de aanwezigen zijn onder meer “knuffelplassen” – waarin ze samenkomen om films te kijken en lekker te knuffelen, met elkaars seksspeeltjes in sessies van maximaal vier uur – evenals “obscene game-avonden”, die thematisch zijn.

Lewd game-avonden “gaan een lange weg in rollenspel”, zei LuSaffi, een 20-jarige niet-binaire Texaan die een VRChat ERP Discord-server runt. Volgens LuSaffi – die een avatar in kattenmeisjesstijl gebruikt met lang, golvend zwart haar om bij hun IRL-lokken te passen – is een populair evenement het reguliere politie- en overvallersfeest van de groep. “In plaats van gegrepen en teruggebracht te worden naar je cel,” zeiden ze, “kan je kiezen voor een meer optimale uitwisseling.” Ze voegden eraan toe dat hun LES-groep bewakers had om de aanwezigen te beschermen tegen intimidatie en onlangs een fotograaf in dienst had genomen om het plezier vast te leggen.

Op evenementen doen deelnemers allerlei avontuurlijke acts, waaronder spit roasts en gangbangs. De belangrijkste aantrekkingskracht is echter de mogelijkheid om in realtime met virtuele partners te communiceren. “Er is iets aan het horen van de geluiden die mensen maken als reactie op de sensaties die ze voelen dat me tevreden stelt,” zei Jade. “Het betekent dat ze plezier hebben, en ik help ze dat plezier te hebben.”

Jade voegde eraan toe dat ze het vooral leuk vinden om partners te vinden die face-tracking gebruiken, een speciale opstelling waarmee iemands avatar hun IRL-uitdrukkingen kan nabootsen. “Soms wanneer mensen deze gezichten trekken die eruit zien alsof ze in pure extase zijn,” zei Jade, “trekken ze dit gezicht in het echte leven.”

Andere gebruikers zijn nog avontuurlijker. “Er is zeker veel BDSM in de ERP-gemeenschap,” zei Elaine. “Er zijn peddels om te slaan, zwepen, kooien om je partner op te sluiten, halsbanden – noem maar op.” Andere deelnemers vertelden BuzzFeed News over hun heldendaden in privé-sekskerkers met ophangplatforms en zelfs onstoffelijke tentakels die zijn ontworpen om te werken met seksspeeltjes met Bluetooth.

“Ik vind het niet erg om vastgehouden te worden of opgesloten te zitten in een grap,” zei Bambi, die vaak BDSM-seks heeft met zijn toegewijde minnares op VRChat. Ondanks dat hij maagd was in de echte wereld, vond Bambi het leuk om BDSM in een veilige omgeving te ontdekken. Een deel van het plezier, zegt hij, is dat je kunt experimenteren zonder je zorgen te hoeven maken dat je gewond raakt. “Meestal zullen je armen beperkt zijn [in VR]zodat je je controllers kunt neerleggen en het gevoel hebt dat je niet kunt bewegen, wat opwindend en erg leuk is, “voegde hij eraan toe. “We hebben veilige woorden en zo.”

Sommige gebruikers gaan zelfs verder dan Bambi en produceren hun eigen gewaagde thuisopstellingen om de fysieke sensaties van op BDSM gebaseerd spel beter na te bootsen. “Iemand maakte een dildo-pistool dat om zijn gezicht werd gebonden, en hij had deze reactie toen hij in het spel werd gewurgd”, zei Plague. “Het stopte met ademen” – omdat het ervoor zorgde dat ze in en uit hun mond gingen – “maar slechts voor een seconde. »

Piston-dildopistolen kunnen dat kost meer dan $ 1.000 – hoewel het misschien niet aan te raden is om er een te maken met “throttling” in gedachten, vooral zonder toezicht. “De manier waarop ze het deden [was safe]Pest verzekerde BuzzFeed News. “Het kan gevaarlijk zijn voor iemand anders, maar [the creator] wisten eigenlijk wat ze deden.

Lovense – de maker van Bluetooth-seksspeeltjes waar VR-gebruikers de voorkeur aan lijken te geven, en RealFeel is ontworpen om het beste mee te werken – wees er snel op dat dergelijke use-cases niet worden aangemoedigd. “Lovense heeft geen speelgoed in zijn portfolio dat wurging simuleert of elektrische stimulatie of andere potentieel gevaarlijke eigenschappen produceert”, vertelde Dan Liu, oprichter van Lovense, aan BuzzFeed News via e-mail.

FREE PSN CODE GENERATOR 2023 FREE 100 GIFT CARD CODES
FREE PSN CODES 2021 NO GENERATOR SURVEY PROVED MY BASIS
DAILY PSN CODE GENERATOR NO HUMAN VERIFICATION 2022 NVI5Q APACHE
GET NOW PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 UPDATE NEW WORKING
REDEEM A PLAYSTATION STORE VOUCHER CODE
GET NOW PSN GIFT CARD GENERATOR 2022 UPDATE NEW WORKING
GET FREE 30 PSN GIFT CARDS CODES PINTEREST
FREE PSN CODES LIST JANUARY 2023 5 WAYS TO GET MORE
CLAIM YOUR PSN CODE GENERATOR FOR FREE PS4 GIFT CARD PINTEREST
PDF FREE PSN GIFT CARD GENERATOR NO VERIFICATION NO SURVEY MEGAHCKSS

No comments

Powered by Blogger.